Címlap Tanácsadás

Tanácsadás


Informatikai tanácsadás

Az informatikai megoldások alkalmazása mára már elengedhetetlenné vált az élet bármely területén. Az alkalmazott informatika megoldások egyértelműen befolyásolják az egészségügyi munkahelyek működésének hatékonyságát is.

  • A hatékony informatikai megoldások kialakításának első lépése az igényfelmérés, ami magában foglalja a meglévő erőforrások és feltételek felmérését, a felhasználói igények megfogalmazását. A felmérés előzetesen egyeztetett időpontokban és helyszínen, történik, ami érinti a meglévő hálózat, hardver és szoftver elemek felmérését. Az érintett terület dolgozóival folytatott interjúk alatt felmérjük az informatikai megoldással szemben támasztott igényeket, esetleges változtatási javaslatokat, ötleteket.
  • A felmérés adatai alapján konkrét javaslatot fogalmazunk meg a legoptimálisabb informatikai megoldás kialakításának lehetőségeire és alternatíváira.
  • Vállaljuk az intézmény által elfogadott informatikai megoldás megvalósítását, egyedi program fejlesztését.
  • A megvalósítási fázisban oktatással és folyamatos támogatással segítjük a bevezetéssel, kapcsolatos feladatok gördülékeny végrehajtását.
 


Mócsánné Ambrus Katalin
cégvezető

Egyedi szoftverek igény szerint!
Telefonos vagy helyi segítségnyújtás, oktatás, tudományos munkák támogatása!Felmérjük, javasoljuk, megvalósítjuk!

 

 

Együtt-működünk!